Behandlinger

Alle våre behandlinger er tilpasset den enkeltes situasjon og problemstilling. Diagnoser kan være sammensatte og krever i endel tilfeller en kombinasjon av behandlinger eller oppfølgende behandlinger.

Akupunktur er den mest brukte behandlingsformen på verdensbasis. Terapiformen blir blant annet brukt ved de aller fleste sykehus og behandlingsklinikker. WHO- Verdens helseorganisasjon, anbefaler akupunktur ved følgende lidelser/ plager:

 • Hodepine, spenningshodepine, migrene
 • Bihule, hals- og ørebetennelse
 • Luftveisplager (bronkial astma)
 • Smerte
 • Senebetennelse (tennisalbue/ golfalbue, Reumatoid artrit m.m)
 • Isjas
 • Depresjon
 • Hormonell ubalanse
 • Kvinnelig og mannlig infertilitet
 • Impotens
 • Idrettsskade (f.eks forstuelser)
 • Irritabel tarm IBS, forstoppelse og diaré
 • Inkontinens
 • Trigeminusnevralgi
 • Avhengigheter: alkohol, narkotika, nikotin, koffein, sukker
 • Overvekt/ fedme

Soneterapi/ refleksologi er en terapiform, som passer for alle aldergrupper, og er av de mest brukte alternative behandlingsmetodene i Norge.

Terapiformen benyttes bl.a. ved rygg- og nakkesmerter, hodepine, utbrenthet, søvnplager, fordøyelsesplager, luftveisplager, depresjon, angst, barnløshet, til å redusere stress og styrke immunforsvaret- øre/nese/hals m.m.

Stavanger Soneterapi tilbyr behandling med Powerlaser og GigalaserCE- sertifisert til behandling av:

 • tennisalbue
 • sårheling
 • inflammasjon
 • modic

Laser gir energi til celler som mangler energi, og virker kun når noe er galt. Ingen virkning på optimalt fungerende celler

Vår hudterapeut tilbyr klassisk, økologisk og medisinsk hudpleie.

I tillegg tilbys terapeutisk laser med infrarødt lys, microneedling, Plasmapen, grønn urtepeeling (herbs2peel), kjemisk peeling, voksing, farge/ form bryn, farge vipper, vippeløft/ lash lift,brynlaminering/ brow lamination, kosmetisk akupunktur m.m.

Synlige resultater og behandling for hudtilstander som akne, arr, linjer/ rynker, tunge øyelokk, slapp hud m.m, uten injeksjoner, arr eller sterke kjemiske peelinger.
Vi fører blant annet merker som ESSE Probiotic Skincare, Ekseption, Alex Cosmetic og Bioline. Behandlingene utføres i behagelige omgivelser og det legges vekt på total avkobling

Med ved hjelp av innovativ plasmateknologi kan du nå løfte øyelokk, stramme opp og redusere overflødig hud, linjer og rynker, fjerne utvekster, aldersvorter, pigmentflekker og «skin-tags» uten kirurgi, injeksjoner eller arr. Smertefritt og med varig resultat.

Velkommen til en uforpliktende konsultasjon

Microneedling er en behandling hvor 12 micronåler med justerbar lengde stimulerer huden til å reparere seg selv, og danner dermed en yngre, friskere og glattere hud. Nålene skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Dette sikrer effektivt opptak av behandlingspreparat, og en kollagenstimulerende effekt dypt nede i huden.

Vi tilbyr også behandling for vipper og bryn, samt voksing.

Vi benytter de beste produktene på markedet ved alle våre vippe, bryn og hårfjerningsbehandlinger. Hos oss får du vippeløft med varighet på 6-8 uker, brynlaminering, form og farge av bryn, farge vipper og hårfjerning med voks.

Deilig og effektiv massasje hvor aromatiske oljer tilpasses behov. Massasjen er en kombinasjon av flere teknikker, både for dyp avkobling og hjelp til ømme muskler og spesifikke problemområder

Kopping er en metode som benytter undertrykk til å bedre sirkulasjonen mellom hud og muskulatur, og hjelper i prosessen med å drenere avfalllsstoffer ut av kroppen. Behandlingen benyttes ved alle typer muskelsmerter, forbedrer restitusjon etter hard trening/ konkurranse, og har bl.a. vært hyppig brukt av Michael Phelps og Petter Northug. Kopping vil kunne redusere smerte i nakke, skulder, rygg, hodet og triggerpunkter.

Kopping brukes gjerne som støtte til andre behandlingsformer, som f.eks. refleksologi/ soneterapi, laserterapi, klassisk akupunktur og massasje.

Rens kroppen med lymfedrenasje- Energy lift.

ØKT styrke, mer energi, forbedret restitusjon, bedre koordinasjon, forbedret sirkulasjon, større muligheter.

Dette er en helhetlig behandling vi anbefaler om en har smerter eller psykiske utfordringer. Behandlingen løser opp blokkeringer så kroppen kan fungere best mulig.

Etter en kartlegging finner vi den beste kombinasjonen av behandlingsmetoder tilpasset deg. Ofte vil en kombinasjon av laser, soneterapi, kopping og akupunktur bli benyttet.

Kraniosakralterapi er en behandlingsform som brukes ved flere ulike plager, som blant annet diffuse smerter, svimmelhet, hodeplager, nakke, rygg, skulder, hofte- og bekkenproblemer.

Vedvarende stress og følelsesmessige belastninger eller sjokk, kan også føre til at muskler og bindevev stivner og gi fysiske problemer.

Man kan under og etter en kraniosakral behandling oppleve en dyp avkobling og indre ro. Behandlingen egner seg derfor godt ved stressrelaterte plager og utbrenthet.

Behandlingen foregår liggende på benk med klærne på, og terapeuten benytter seg av lette trykk, dreininger og strekk av punkter bl.a. i rygg, hode, ansikt, bryst og bekken.
Kraniosakralterapi egner seg veldig godt for å redusere kroppens stressnivå, og dermed hjelpe for problemer dette medfører Sammen finner vi ut hvilken behandling som kan være riktig for deg.

Vi bruker både gestaltterapi, TFT, coaching NLP, hypnose og akupunktur ved psykiske plager.  TFT er en metode som kombinerer østens kunnskap om kroppens energibaner, og tradisjonell tankegang innen psykologi.

Behandlingsmetoden er smertefri

Hypnoterapi/hypnose er en skånsom og effektiv måte å behandle følelsesmessige konflikter, eller når du handler/reagerer mot din vilje eller fornuft – f.eks: hvis du blir redd uten at det er grunn til frykt.
Hypnoterapi/ hypnose brukes gjerne ved ønske røykeslutt, flyskrekk, vekttap eller til å bli kvitt gamle traumer.

Du er ved full bevissthet under hele behandlingen, og kan når som helst avbryte!

Vår modell for coaching, vårt fundament i coaching og i vårt arbeid generelt baserer seg på NLPs grunnverdier og dreier seg i første rekke om et positivt menneskesyn.

Coaching er en dynamisk, positiv og målrettet prosess mellom coach og coachee. Coaching har hovedfokus på nåsituasjonen, aktiv handling og fremtid i et gitt tidsperspektiv.

Regnbuehinnen på øyet (iris), er helt unikt for hvert menneske, og regnes for å være like unikt som et fingeravtrykk. En fullstendig kartlegging av iris starter med en samtale, deretter tar vi bilder av iris. Disse viser vi gjerne på stort lerret, så du selv kan se områdene vi analyserer. Underveis vil du få forslag til tiltak for å behandle og/eller forebygge plager.

Hårmineralanalyse er en målemetode som måler mengden mineraler i håret. Denne analysen blir som et speilbilde av cellene i kroppen. Hårprøven sendes til Trace elements Inc, Dallas, USA, som er et føderalt, internasjonalt autorisert laboratorium. De er i dag verdensledende på dette området, og deres pålitelige hårmineralanalyser anses å være i særklasse.

Vår ekspressbehandling av nakke, skuldre og rygg egner seg svært godt ved eventer og ute i bedrift. Behandlingen foregår sittende på spesialstol og man har klærene på.

Kun 15 min. skal til for å løse godt opp i stive muskler, og man kan oppleve et skikkelig energikick etterpå.Vi gjør vårt ytterste for at du skal få en individuelt tilpasset behandling med best mulig resultat.

Copyright Stavanger Soneterapi og Akupunktur

Kontakt oss
close slider